Hanro

Hanro is het Zwitserse merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1884. Hanro is vrouwelijk, comfortabel en elegant, en biedt een uitgebreide collectie ondergoed en nachtkleding van ongeëvenaarde kwaliteit.

Met een focus op de mooiste stoffen, waaronder katoen, kasjmier, wol en zijde, voelt Hanro’s lingerie en nachtkleding als een tweede huid. De shirts en leggings zijn niet alleen heerlijk om te dragen, maar bieden ook ultiem comfort, of het nu warm of koud is, waardoor ze een luxe toevoeging zijn aan elke garderobe.

Naast comfort biedt Hanro ook stijlvolle en eigentijdse ontwerpen die passen bij elke gelegenheid. Van nachtkleding in prachtige kleuren en materialen tot het perfecte Hanro hemdje met ingezette beugelbh, dat moeiteloos kan worden gedragen onder een vestje, trui of blazer, Hanro is echt een favoriet van Amante.

Bezoek onze winkel en ontdek zelf waarom Hanro al meer dan een eeuw lang populair is. Verwen jezelf met de luxe van Hanro’s lingerie en nachtkleding, en voeg een vleugje Zwitserse elegantie toe aan je dagelijkse leven.